Elektronikmontör

Just nu söker vi en elektronikmontör för arbete dagtid till vår produktionsavdelning i Strängnäs. Vi vill hitta dig som är flexibel i rollen och arbetar med ansvarskänsla och god noggrannhet. Engagemang och viljan att lära är något vi alltid värdesätter.

Hos Leine & Linde arbetar elektronikmontörer med allt från kabelmontering till kvalitetskontroll och skeppning i en kundorderstyrd produktion. Du bör ha kunskap om elektronikmontering och handlödning samt gärna erfarenhet av att ha arbetat i automatiserade produktionsprocesser. Vana av 5S eller LEAN-arbetsmetoder är meriterande.

Vi tror att du är driven och tycker om att arbeta med förbättringar i verksamheten. Vi förväntar oss att du gillar både att samarbeta i en grupp och att arbeta självständigt.

Stora delar av produktionen genomförs i klimatkontrollerad renrumsmiljö, så om du har vana av renrumsarbete är det också positivt.

Du har teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande, samt hanterar svenska flytande i tal och skrift. Datorvana och körkort klass B är ett krav, truckkort TLP-2 är meriterande.

Vill du söka?

Tjänsten är en tillsvidareanställning, dagtid, med lön och arbetstider enligt kollektivavtal. Vi tillämpar provanställning.

Du är välkommen till ett företag som präglas av laganda och värdeskapande arbete i god arbetsmiljö. Personalförmåner som friskvårdsbidrag och gemensamma frukostar bidrar till hälsa och positiv stämning.

Frågor om tjänsten

För frågor om tjänsten, kontakta produktionsledare Rolf Harder, r.harder@leinelinde.se, telefon 0152-265 94.

Ansökan med cv/meritförteckning mejlas in på ovanstående adress.

Tjänsten/tjänsterna tillsätts snarast. Ansökningar hanteras löpande.

[ Vi undanber oss kontakter med annonsförsäljare eller säljare av rekryteringstjänster. ]