Mättekniker

Du är noggrann och har stor ansvarskänsla, gillar att lösa problem och att arbeta med förbättringar, såväl i vår egen verksamhet som hos leverantörer. Hos Leine & Linde arbetar mättekniker nära både inköps- och utvecklingsavdelning - du får ett brett kontaktnät inne på företaget och bland leverantörer.

Rekryteringen görs i samarbete med Manpower.

Arbetsbeskrivning

Nu utökar vi ankomstavdelningen med en ytterligare mättekniker, en nyckelroll i Leine & Lindes kvalitetsarbete och höga kundnöjdhet. Företaget har en stabil tillväxt med ett ständigt ökande antal produkter och ingående komponenter. Därför finns stora möjligheter för ankomstavdelningen att forma arbetets innehåll i linje med den spännande utveckling som sker inom industriell mätutrustning.

Du ansvarar för att ankommet gods hanteras inom rimlig tid och kontrolleras i manuella eller automatiserade processer. Där du upptäcker avvikelser hanterar du dem snabbt, samt informerar berörda avdelningar och leverantörer om brister - din kompetens och noggrannhet är avgörande för att leverera kvalitet.

Vem är du?

Vi tror att du uppskattar både självständigt arbete och samarbete i grupp, där bland annat din mättekniska kompetens efterfrågas gällande val av mätmetoder och utveckling av tekniskt avancerad mätutrustning.

För att bli framgångsrik i tjänsten krävs att du trivs i en miljö där kvalitet och utveckling står i centrum. Du har teoretisk utbildning motsvarande lägst gymnasieingenjör eller minst två års praktisk erfarenhet av mättekniskt arbete kompletterat med relevant utbildning. Du behöver hantera svenska flytande samt ha goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Datorvana och körkort klass B är ett krav, truckkort är meriterande.

Du är välkommen till ett företag som präglas av laganda och värdeskapande arbete i god arbetsmiljö. Personalförmåner som friskvårdsbidrag och gemensamma frukostar bidrar till hälsa och positiv stämning.

Ansökan

Tjänsten tillsätts snarast. Ansök via Manpowers webbplats. I den här rekryteringen samarbetar Leine & Linde med Manpower. Vid frågor kontakta Fredrik Bertilsson, rekryteringskonsult hos Manpower AB, Fredrik.Bertilsson@manpower.se.