Mjukvaruutvecklare

Vi utökar nu utvecklingsavdelningen med en Mjukvaruutvecklare

Arbetsbeskrivning

Leine & Lindes produkter består i huvudsak av mekanik, optik, elektronik och hårdvarunära mjukvara. Många är mikroprocessorbaserade och en del är Linux-baserade. Vi utvecklar även mobilapplikationer och PC-mjukvaror som stöd för några av våra produkter. Då våra produkter innehåller mer och mer mjukvara behöver vi utöka våra resurser inom området.

Företaget växer och vi söker nu dig som vill arbeta med mjukvaruutveckling och har god erfarenhet av C/C++ och programmering i inbyggda system. Vi ser gärna att du arbetat med testdriven utveckling. Du har stora möjligheter att forma arbetets innehåll i linje med den spännande utveckling som sker inom industriell automation.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Strängnäs.

Vem är du?

Du ska ha god kommunikativ förmåga och trivas med att arbeta i grupp. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om du arbetat med fältbussar (PROFIBUS, PROFINET, CANopen, Ethernet/IP etc.) eller har kunskap inom applikationsutveckling är det meriterande.

Du kommer att ansluta till R&D-avdelningen som i dagsläget består av 20 ingenjörer, varav 4 mjukvaruutvecklare.

Erbjudande

Här får du en trevlig och trygg arbetsplats med roliga och utmanande arbetsuppgifter. På Leine & Linde får du vara med i hela framtagningskedjan, från design till sluttestning. Medarbetarnas kunskap och lösningsorienterade inställning är företagets största styrka, och individer får utvecklas tillsammans och i sina specialistroller. Du motiveras av att känna att din arbetsinsats är viktig och märks i en organisation som präglas av laganda.

För ansökan och mer information

Ansök med personligt brev och cv/meritförteckning till R&D manager Lars-Albert Ahlström, la.ahlstrom@leinelinde.se, 0152-267 23.

Intervjuer sker löpande, sista ansökningsdatum är den 7 juni.

[Samtal från rekryteringsfirmor undanbedes!]