Senior Projektledare R&D

Med ett urstarkt varumärke och marknadsledande produkter i en global affär laddar vi för att fortsätta utveckla bolaget. Välkommen till oss på Leine & Linde! Rekryteringen utförs i samarbete med Experis Engineering.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss på utvecklingsavdelningen arbetar du i en teknikintensiv miljö där alla delar av processen finns inom armslängds avstånd. Dagens pulsgivarlösningar bygger på mekatronik, elektronik och mekanik i samklang, med inbyggd programvara och olika signalutgångar eller industriella kommunikationsgränssnitt.

I rollen som projektledare kommer du att leda och driva mellanstora och stora projekt, från idé till serieleverans av nya produkter. De större projekten har en löptid på 1-2 år. I vårt team på utvecklingsavdelningen finns ett tjugotal personer och du rapporterar direkt till utvecklingschefen. Du kommer till en effektiv matrisorganisation där vi tillsammans med marknad, försäljning, inköp och produktionsteknik skapar och presenterar framtidens produkter för våra kunder.

Placeringsort är i Strängnäs.

Vem är du?

För att bli lyckosam i rollen som projektledare så har du en god teknisk utbildning, erfarenhet av att driva tekniska projekt enligt en etablerad utvecklingsprocess samt starkt resultatfokus. Hos oss är du nära affären, för att vi ska kunna vara snabbfotade och tillgodose det marknaden önskar.

Eftersom många av projekten sker med andra avdelningar på företaget är samarbetsförmåga av stor vikt. Din kommunikativa förmåga är god och du tar gärna initiativet i diskussioner samtidigt som du är öppen för nya idéer. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du behöver ha en god överblick av projektet för att hålla den bestämda tidplanen. Därför fokuserar du mer på mål, krav, resurser och avstämningar än på de detaljer som våra duktiga ingenjörer kommer att lösa.

Hos Leine & Linde finns det stora möjligheter att kunna förverkliga sina utvecklingsdrömmar då företaget är ekonomiskt stabilt och har viljan att växa ytterligare. Din arbetsplats kommer att vara i moderna lokaler och personalen har en bra sammanhållning med positiv stämning.

I urvalsprocessen kommer vi att prioritera kandidater med rätt personlighet som har förmågan att bygga vidare på teamkänslan som finns hos Leine & Linde.

Ansökan

Ansök via www.experis.se. För mer information kontakta Experis rekryteringskonsult Thomas Andersson ring 016-15 57 33 alt thomas.andersson@se.experis.com.

Sista ansökningsdag: 2018-11-30. Urval kan ske löpande så du är varmt välkommen med din ansökan!